July 25, 2024

Wij kregen een mail van de camping waar wij vorig jaar hadden gestaan met de uitnodiging om weer te boeken en ik zei tegen Diny gaan wij weer daar heen? Ze wilde wel want daar had zij een avontuur mee gemaakt wat voor herhaling goed zou zijn.nl ze had zich daar door een andere campinggast laten neuken en van genoten. De camping was voorzien van een grote vijver waar in je kon afkoelen wanneer het erg warm was en warm was het en Diny was “heet”.

Op een dag was ik vooruit gegaan naar de vijver en na een poos kwam zij er aan en toen dat gebeurde hoorde ik een paar mannen naast mij zeggen kijk wat een stoot daar aan komt daar mogen ze mij mee opsluiten in mijn caravan ik zou mij daar mee wel kunnen vermaken. Diny zag mij en kwam naar mij toe en ik zag de man een kleur krijgen en draaide zich naar mij toe, sorry hoor ik wist niet dat het jouw vrouw was geef niet zei ik je zei de waarheid denk ik toch, ja dat was het wel. Diny ging zitten hadden jullie ergens over vroeg ze, niet vertellen hoor zei de man toch, maar ik wil het graag weten zei Diny. Ik vertelede haar wat hij had gezegd en wanneer ik eens had gezegd dat ik het wel zou willen vroeg Diny aan hem, nu kreeg hij nog meer kleur. Je meent het zei hij, wie weet zei Diny die hem zat te stangen en ontdekte dat in zijn zwembroek een flinke lul zich aftekende.

Laat dan eerst maar eens zie waar jij mij mee zou verwennen, zei ze en ik wist dat het zou gebeuren. Hij ging op zijn zij liggen en keek rond en trok de voorpand omlaag en daar kreeg zijn dikke lul de ruimte, dat ziet er best lekker uit zei Diny die naar hem toekroop en zijn lul pakte, lekker dik en hard zei ze. Wanneer ik met je mee wil dan gaan wij naar jouw caravan zei ze naast die van ons staan vrienden dus kunnen wij daar niet heen want ze zaten buiten, toen ik weg ging nou wat doen gaan wij naar jouw caravan of niet vroeg ze aan hem. Mag het van jou, vroeg hij aan mij, mijn vrouw beslist zelf wat ze wil en ik geef haar alle ruimte om te doen waar zij zin in heeft. Diny ging weer gewoon zitten kijk dit moet je verwennen en trok haar kruisje van haar badpak aan de kant dat zal ik graag doen zei hij en ze stonden op. Diny nam haar badlaken mee en ik wist dat daar straks een zaadplek in zou zitten want ze zou daarop gaan liggen. Ik bleef achter met een stijve lul en wachtte rustig af en na een uur kwam ze weer terug waar is hij nog bij te komen zei ze lachend en hoe was geweldig hij kan het wel maar nu jij zei ze kom wij gaan naar onze caravan en dan ga ik klaar liggen voor jou.

Gelukkig waren onze vrienden weg en konden wij rustig onze caravan in en daar lag ze even later op haar badlaken ik moet even kijken waar zijn zaadplek is zei ze want hij heeft flink gespoten. Dat deed ik even later heerlijk die vette kut van haar in nog extra vet door zijn zaad en Diny vertelde dat ze klaar was gekomen maar deed dat even later weer en vertelde dat ze weer naar haar “vriendje “kon komen wanneer zij het nodig vond.
Omdat wij twee maanden op de camping stonden gebeurde het nog wel eens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *